Servicii

Servicii

Ne-am gandit să îți sărim în ajutor cu mentenanța și reparația utilajului. Dacă o putem face, de ce nu? 

Chiar dacă este o piesă sau ai nevoie de o reparație ne dăm toată silința să te putem ajuta într-un timp cat mai scurt.

Suntem langă tine, la nevoie prietenii se ajută nu? Oricand ai o urgență. Contactează-ne!! 

 

907/50200 - Rulment cu ace butuc - 907/50200

• Toate intervalele de service sunt bazate pe ore (de exemplu, la fiecare 500 ore, 1000 ore sau 2000 ore).

• Îți putem oferi flexibilitate la prețuri dar nu însă și la calitate, trebuie să rămană la standarde ridicate (lucrăm permanent la asta) . Ai posibilitatea să alegi varianta personalizată de ofertă în funcție de buget. 

• Piesele sunt garantate să funcționeze la standardele utilajului, piesele și manopera având o garanție de la 3 luni  până la 12 luni.

Ascultați-vă operatorii utilajelor

O altă resursă valoroasă pentru a vă cunoaște mașinile din afară este implicarea operatorilor mașinii. Cu excepția cazului în care vă aflați zilnic în control, nu este probabil să aveți cunoștințe despre ciudățeniile fiecărei mașini. Operatorii zilnici au o „senzație” pentru mașină. Operatorii simt când ceva nu este în regulă și vă vor spune. Ascultarea lor și aprecierea contribuției lor este o strategie de întreținere preventivă înțeleaptă.

Instruiți-vă angajații în funcționarea eficientă a utilajelor.

Operatorii de mașini cunoscuți sunt mai productivi și cauzează o uzură mai mică a mașinilor decât lucrătorii neantrenați. Operatorii cunoscuți vor fi, de asemenea, mai siguri pentru ei înșiși și pentru ceilalți care lucrează în apropiere. Operatorii instruiți corespunzător vor fi mai respectuoși față de echipamentele lor și vor avea mai multe șanse să aibă grijă de ele înainte, în timpul și după lucrările de construcție. Acest lucru vă va economisi bani în reparații și înlocuire.

Prima parte a oricărei liste de verificare a întreținerii preventive trebuie făcută din exteriorul vehiculului.

 • Luminile: Dacă vehiculul dvs. are lămpi – faruri, lumini de frână, lămpi de avertizare etc. – acestea ar trebui să fie inspectate pentru a se asigura că funcționează corect. Orice becuri arse trebuie înlocuite.
 • Tren de rulare: Acest lucru este deosebit de important dacă lucrați în zone în care ninge sau echipamentul dvs. este expus la sare sau substanțe chimice pentru dezghețarea drumurilor. Inspectați trenul de rulare pentru a detecta semne de rugină sau deteriorare.
 • Frâne: Acest pas conține o varietate de lucruri pe care va trebui să le inspectați, inclusiv filtrele, nivelurile fluidelor, liniile și armăturile și frâna de parcare. Dacă oricare dintre aceste lucruri pare să se pregătească să eșueze, este o idee bună să scoateți echipamentul de pe șantier până când acesta poate fi reparat.
 • Linii electrice: Inspectați orice fire expuse pentru a vă asigura că izolația lor este intactă.
 • Liniile hidraulice: Inspectați aceste linii pentru orice semne de scurgeri care ar putea provoca defectarea echipamentului (utilajului )
 • Ulei hidraulic: Trebuie inspectat și uleiul care este transportat prin conductele hidraulice. Uitați-vă la nivelurile de ulei și verificați furtunurile, cilindrii și accesoriile pentru scurgeri.
 • Rezervorul de combustibil: Capacul trebuie să fie așezat pe un rezervor de combustibil, iar rezervorul în sine ar trebui să fie inspectat pentru a se asigura că nu există picături în metal care ar putea slăbi rezervorul și ar putea duce la scurgeri.
 • Brațele de ridicare: Dacă echipamentul are brațe de ridicare, acestea trebuie inspectate și verificate pentru rugină, scurgeri hidraulice și alte puncte slabe cum ar fi jocurile articulațiilor (bucși și bolturi)
 • Caroserie: Inspectați corpul echipamentului pentru rugină, deteriorări sau alte probleme potențiale.
 • Conducte de grăsime: dacă echipamentul dvs. are conducte de grăsime, verificați-le pentru scurgeri ( garnituri cilindri )
 • Verificați dacă există scurgeri: alte locuri în care ar putea avea loc scurgeri ar putea fi în conductele de răcire, conductele de combustibil sau anvelopele.
 • Instrumente de lucru: pentru orice instrumente de lucru mai mici, asigurați-vă că le verificați muchia tăietoare sau dinții pentru a vedea dacă au nevoie de ascuțire sau înlocuire.

Prețuri

Ora de manoperă 190 Lei + TVA / h

Km de deplasare 3.8 Lei + TVA / km

Tester diagnoză 584.32 Lei + TVA